About Me 


Mijn naam is Judith, ik ben...

Al jarenlang interesseer ik me in bewust Zijn, de menselijke geest, het gedrag en het verhaal dat achter de mens schuil gaat. Verhalen die zijn gevormd op basis van gedachten, emoties en gevoelens.

In de vorm koos ik voor het verhaal van ervaringen te mogen opdoen in de horeca, de verstandelijk gehandicaptenzorg, de geestelijke gezondheidszorg, het jeugdwelzijnswerk en ontwikkelingswerk. Om geestelijk verder te kunnen groeien, liet ik me o.a. scholen tot natuurgeneeskundig therapeut, mindfulness meditatietrainer en Access Bars Practitioner.

Door de jaren heen heb ik kennis mogen maken met de vele kanten van de menselijke geest. Ik heb ervaren hoe de geest (het ego) de controle wil over het Leven dat zich in de vorm laat zien. Hoe de geest ons iedere keer weer weg haalt uit dat wat NU is, hoe zij ons veroordeelt, hoe zij ons probeert weg te houden van dat wat wij in essentie altijd al Zijn.

Mijn verhaal is een pad geweest van terugkeren naar mijn Zelf. Via onder andere meditaties en de adem naar binnen te keren om zo weer verbinding te kunnen leggen met mijn diepere Zijn. Mindful te mogen Leven, vanuit mijn hart in contact met mijn innerlijke gids, om in de ontmoeting met anderen een stukje van mezelf te mogen (her)ontdekken, te ervaren en te helen.

Ik voel rust, vrijheid, liefde en dankbaarheid om de mens die ik NU mag Zijn.