Mindfulness & Emotional Intelligence


Wil jij meer Zelf Bewust Zijn ontwikkelen, weer meer in Verbinding te staan met je ware Zijn? Voel jij de behoefte om je communicatie te verbeteren, meer veerkracht te ontwikkelen en stress te verminderen?

Dan kan de Meet Your Self workshop en/of 7-weekse training misschien wel iets voor jou betekenen! Beiden zijn opgebouwd met als basis Mindfulness & Emotionele Intelligentie.

***

Mindfulness is het bewustzijn dat ontstaat wanneer je doelgericht aandacht geeft aan wat zich op dit moment voordoet zonder dat je daar een oordeel over hebt. Wetenschappers zijn in de afgelopen decennia tot de ontdekking gekomen dat aandacht enorm belangrijk is voor optimaal gebruik van je brein en daarmee voor je dagelijks functioneren en je werk.


Emotionele intelligentie is het vermogen om de eigen gevoelens en die van anderen te herkennen, jezelf te kunnen motiveren en het goed om kunnen gaan met emoties, zowel die van jezelf als die van anderen. Door te leren (meer) bewust te worden van de eigen emoties en gevoelens (alsook die van anderen) ben je beter in staat om je reactie, je gedrag hierop positief te beïnvloeden, te managen.

***

Meer weten?

Voor informatie over de Meet Your Self workshops klik hier,

wil je meer informatie over de Meet Your Self 7-weekse training klik dan hier.